Snö!

Så kom den. Den kalla, blöta, avskyvärda snön. Den kom ganska rejält också. Mitt hår blev blött och mina fötter blev kalla. 


kallt blött helvete
mer kallt blött helvete
     

Vi pratar om Skåne i oktober. Vad hände med den globala uppvärmningen? Var är medelhavsklimatet? Här ska inte vara snö, det är mot alltings natur.


***

Dagens fråga: Kan någon förklara varför det står "Lika god som snygg!" på mjölkpaketet. Är det mjölken som är snygg eller paketet som är gott? Snälla Kalvinredaktören, förklara för en oförstående.

gott paket?

Kommentarer
Postat av: Kalvinredaktören

Hej "oförstående"

Det är sjävklart förpackningen som är snygg. Mjölken har ju sett likadan ut sedan urminnestider. Enda skillnaden på själva mjölken är att kossorna numera glatt idisslar gräs som är förorenat av alla bilavgaser och av konstgödsel. Drick med försiktighet. Detta borde självklart också stå på förpackningen ;)



Med vänlig hälsning Kalvinredaktören

2008-10-31 @ 10:13:07
Postat av: Christian

Kära Kalvinredaktör!



Är det som du säger, att det är förpackningen som är snygg, så borde ju densamma enligt påståendet vara god också. Jag har inte smakat, men magkänslan säger att den inte är det. Möjligtvis är den fiberrik, men god!? Nej.

2008-10-31 @ 12:41:40
URL: http://christianmalmstrom.blogg.se/
Postat av: Kalvinredaktören

Kära Christian

Självklart har du rätt. Var vänlig bifoga detta filosofiska tänkande till vår förpackningsavdelning. Det framstår som tydligt att våra förpackningslayoutare har druckit för mycket förorenad mjölk för att kunna tänka klart.

En möjlighet är att de tänkt att förpackningen är lika snygg som mjölken i den är god. Vi tackar för ditt påpekande, har du tur kanske du får en gratis årsförbrukning av mjölk. Fler synpunkter tas tacksamt emot.



Mvh Kalvinredaktören



ps. förtäring av förpackningen rekomenderas inte. Inte ens i vetenskapligt syfte. Ds

2008-10-31 @ 16:07:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0