Regn och hamtpizza.

Regnet oser ner over Kaphalvon. Det regnar nagot sa till den milda grad att vi givit upp alla planer pa att ga ut ikvall. Hotellet, som ar ett urtrjusigt litet bed & breakfast har lovat att forse med hamtpizzor ifall det inte haller upp. Vi har kunnat vara ute hela dagen atminstone. De tva dagarna vi tillbringat i Kapstaden har varit ett flangande av och pa sightseeingbussar. Det finns valdigt mycket att se, men samtidigt ett pressat tidsschema. Idag har vi besokt Kirstenbosch, Kapstadens botaniska tradgard. Valdigt vacker, aven om undertecknad med resesallskap led av bristande kunskaper om vaxtriket. Det var mest bara gront och backigt. Var plan A for dagen var Robben Island. Det sket sig pa grund av alltfor haftiga vindar.

Gardagen var helt klart haftigare. Table mountain slar det mesta jag besokt. Vilken natur och vilken utsikt. Det ar forbryllande att en bergstopp kan vara sa platt och vilket naturfenomen det ar som format berget. Jag kan inte sluta fotografera Table mountain, skulle kunna fylla ett helt minneskort med bilder darifran. Det blir en trakig fotovisning for er dar hemma. Kapstaden ar hursomhelst den mest bildskona plats jag besokt, till och med vackrare an San Fransisco och det sager inte lite.

Vi lamnar Kapstaden under morgondagen. Nasta stopp ar Hermanus. En plats dit valar, inte sma tumlare utan riktiga baddare, kommer for att ata upp sig och kalva. Vi stannar for en natt innan vi beger oss vidare mot Knysna. Vad som vantar dar vet vi annu inte, men det ska vara vackert enligt horsagen.

Det blev aterigen en kort halsning utan bilder. Pa aterseende!

Kommentarer
Postat av: Emma

Låter som ni har det riktigt nice! Det kanske blir ännu skönare (om möjligt) att veta att det är svinkallt här hemma i Malmö. När ska du hoppa bungy? Du får skriva om det sen så jag vet att du kom upp igen :/ Hoppas resten av resan blir kanon.

Kram

2009-10-16 @ 04:00:16
Postat av: Anonym

missa för allt i världen inte godahoppsudden!! det är det bästa där nere!

2009-10-20 @ 16:11:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0